Soutertjies en Brosdeeg vir doppies
Souttertjies
200ml
Uie – fyn gekap
250g
Bacon stukkies en ham stukkies gemeng.
Braai
240ml
Margarine
650ml
Meel
2 L
Melk
4 ½
k Kaas - gerasper
40ml
Pietersielie
20ml
Sout
8
Eiers
10ml
Mosterdpoeier
Maak
witsous en meng met vleis mengsel.
Skep
in rou doppies en by 180g C vir ongeveer 30 min of tot gaar.
(Gaar
gekoopte doppies werk ook)
Die
rou mengsel en die gaar tert doppies kan
afsonderlik gevries word. Ontdooi teen
kamer temperatuur, vul en bak.
Brosdeeg vir doppies
6K
meel
1t
sout
1t
kremetart
500g
margerien
Vryg
margerien in die droë bestandele in.
250ml
yswater
50ml
asyn
Meng
en meng met droë bestandele.
Bak
in klein muffin pannetjies op 180grade C tot gaar.
Recipes - with the word.doc
http://groups.yahoo.com/group/english_recipes
Subscribe: english_recipes-subscribe@yahoogroups.com
Resepte in Afrikaans en Engels - met die Word.doc
http://groups.yahoo.com/group/english_recipes
Subscribe: english_recipes-subscribe@yahoogroups.com
Resepte in Afrikaans en Engels - met die Word.doc
Our Facebook page: www.facebook.com/ResepteRecipes
Click like if you want to receive
all the recipes that are posted on this page.
Comments